1 de nov. 2009

Guies bibliogràfiques

1. Reculls de llibres locals

Cada any publiquem un document que referencia els fons de què disposem a la Secció Local, ja sigui en suport llibre, vídeo, CD, CD-Rom, DVD. També hi trobareu una part dels mapes  locals que conformen la col·lecció de la Biblioteca.

El primer Recull de Llibres locals fou publicat l'any 1993 i recollia prop de 900 documents que integraven la Col·lecció local de la Biblioteca Francesc Oliver de Boteller i de l'Arxiu Històric del Baix Ebre, i és l'unic dels documents que no es troba accessible a través Internet, ja que fou publicat únicament en paper.

Pel que fa a la resta de documents, que us presentem a continuació, els podeu trobar en format electrònic i per tan us el podeu imprimir o descarregar al vostre ordinador.


  
                              
Actualització 2016                              

Recull 2017   Recull 2018 







Amb la suma de tots els llistats obtindreu els documents catalogats des dels inicis de la col·lecció fins el desembre de 2022. La nostra intenció continuar publicant anualment una actualització amb tots els documents que s'hagin incorporat a la col·lecció durant aquell any. 

2. Recull de buidats locals

A partir de l'any 2013 vam començar a publicar també un recull amb tots els  documents que apareixien a revistes i llibres (en forma d'articles, capítols, dossiers de premsa o ponències de congressos) i que anàvem catalogant a la Biblioteca. La finalitat d'aquests reculls és donar visibilitat a un tipus de document que normalment quedava ocult o perdut per als nostres usuaris. De moment podeu consultar les dos edicions que hem publicat: són les corresponents als anys 2013, 2014, 2015, 2016 i 2017. 



Buidats 2015Buidats 2016
Buidats 2017
Buidats 2019







citació




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada